DKK 486,00 (DKK 483,08 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Hemmingway Night med romsmagning og fribar

05.04.2014 kl. 21:00 The Upper Hill, Slagelse
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 486,00 (DKK 483,08 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Tag med i Ernest Hemmingway´s legendariske fodspor. Aften starten med en eksklusiv romsmagning. Aften byder ligeledes på fremragende live musik af Social Mambo Quintet herunder vil der være fribar for alle deltagere i tidsrummet 22-02.

Vi skal på rejse sammen med en af det 20. århundreds mest indflydelsesrige forfattere nemlig amerikanske Ernest Hemmingway. Han havde et ry som stoisk macho-eventyrer og forsøgte i stigende grad at opretholde myten, som i høj grad opstod ved, at læserne satte lighedstegn mellem Hemingways hovedpersoner og ham selv

Hemmingway tilbragte mere en 20 år på Cuba. Her havde sine faste stamsteder i hovedstaden Havana hvor han nød sine cocktails som i dag er blevet legendariske grundet hans omtale af dem heriblandt Mojito og Daiquiri. Men inden vi får historien fortalt bag disse fremragende cocktails starter aftenen ud med en eksklusiv romsmagning. Efter smagning vil Ron Legendarios bartendere indtræde i baren og servere fremragende rom cocktails naturligvis ad libitum til arrangementets gæster. For at vi bedre kan henkaste os til Hemmingways fascination af Cuba og i særdelshed Havana vil jazz og salsa kvintetten Social Mambo spille cubanske rytmer fra kl. 23.